1 / 3
KUNTAL.ORG
2 / 3
KUNTAL.ORG
3 / 3
KUNTAL.ORG

2022 Update CompTIA Network+ Certification N10-008 Dumps With 100% Guarantee

CompTIA Network+ certification N10-008 exam is one of the most popular IT certifications. People who pass this CompTIA Network+ exam get a huge boost in their career. PassQuestion CompTIA Network+ Certification N10-008 Dumps are prepared by the top experts in the market who have best knowledge and skills to let the candidates achieve success in N10-008 CompTIA Network+ Certification Exam. Practice in the CompTIA Network+ Certification N10-008 Dumps give chance to the candidates to improve their weaknesses and then attempt the CompTIA Network+ exam with complete confidence. Make sure that you are using all of our CompTIA Network+ Certification N10-008 Dumps multiple times so you can ensure your success in the real exam.

CompTIA Network+ (N10-008) 

CompTIA Network+ exam has been built for candidates to develop a career in IT infrastructure. The exam covers topics including troubleshooting, configuring, and managing networks. CompTIA Network+ prepares candidates to support networks on any platform. CompTIA Network+ certification exam covers the specific skills that network professionals require.  CompTIA Network+ is the only certification that covers the specific skills that network professionals need. Other certifications are so broad, they don’t cover the hands-on skills and precise knowledge needed in today’s networking environments.CompTIA Network+ N10-007 (English language version) will retire June 30 2022.

What are the skills acquired after taking the CompTIA Network+ (N10-008) exam?

Understanding fundamental networking concepts like network services, physical connections, topologies and architecture, and cloud connectivity.
Understanding the routing technologies and networking devices.
Ability to deploy ethernet solutions and configure wireless technologies.
Ability to monitor and optimize networks for ensuring business continuity.
Understanding security concepts and network attacks in order to harden networks against threats.
Ability to troubleshoot common cable, connectivity, and software issues related to networking.

What are the CompTIA Network+ (N10-008) exam details?

Exam Questions: 90 questions
Types of Questions: Multiple choice and performance-based 
Exam Duration: 90 Minutes
Passing score: 720 (on a scale of 100-900)
Exam Requirement: CompTIA A+ Certification and at least 9 to 12 months of networking experience
Language: English, with Japanese scheduled and others TBD
Exam Retirement: Three years after launch (June 2022)
Exam Price: $338 USD

What are the topics covered in the CompTIA Network+ (N10-008) exam?

Learn about Networking Fundamentals
Overview of Network Implementations
Understanding Network Operations
Learn about Network Security
Understanding Network Troubleshooting

Check Free CompTIA Network+ N10-008 Practice Exam Questions

1.A systems administrator needs to improve WiFi performance in a densely populated office tower and use the latest standard.
There is a mix of devices that use 2.4 GHz and 5 GHz.
Which of the following should the systems administrator select to meet this requirement?
A. 802.11ac
B. 802.11ax
C. 802.11g
D. 802.11n
Answer: B

2.Which of the following would be BEST to use to detect a IMIAC spoofing attack?
A. Internet Control Message Protocol
B. Reverse Address Resolution Protocol
C. Dynamic Host Configuration Protocol
D. Internet Message Access Protocol
Answer: B

3.A technician receives feedback that some users are experiencing high amounts of jitter while using the wireless network. While troubleshooting the network, the technician uses the ping command with the IP address of the default gateway and verifies large variations in latency. The technician thinks the issue may be interference from other networks and non-802.11 devices.
Which of the following tools should the technician use to troubleshoot the issue?
A. NetFlow analyzer
B. Bandwidth analyzer
C. Protocol analyzer
D. Spectrum analyzer
Answer: D

4.Wireless users are reporting intermittent internet connectivity. Connectivity is restored when the users disconnect and reconnect, utilizing the web authentication process each time. The network administrator can see the devices connected to the APs at all times.
Which of the following steps will MOST likely determine the cause of the issue?
A. Verify the session time-out configuration on the captive portal settings
B. Check for encryption protocol mismatch on the client's wireless settings
C. Confirm that a valid passphrase is being used during the web authentication
D. Investigate for a client's disassociation caused by an evil twin AP
Answer: A

5.A network administrator walks into a datacenter and notices an unknown person is following closely. The administrator stops and directs the person to the security desk.
Which of the following attacks did the network administrator prevent?
A. Evil twin
B. Tailgating
C. Piggybacking
D. Shoulder surfing
Answer: B

6.Client devices cannot enter a network, and the network administrator determines the DHCP scope is exhausted. The administrator wants to avoid creating a new DHCP pool.
Which of the following can the administrator perform to resolve the issue?
A. Install load balancers
B. Install more switches
C. Decrease the number of VLANs
D. Reduce the lease time
Answer: D

7.An administrator is writing a script to periodically log the 1Pv6 and MAC addresses of all the dev ices on a network segment.
Which of the following switch features will MOST likely be used to assist with this task?
A. Spanning Tree Protocol
B. Neighbor Discovery Protocol
C. Link Aggregation Control Protocol
D. Address Resolution Protocol
Answer: B

8.Which of the following ONS records works as an alias to another record?
A. AAAA
B. CNAME
C. MX
D. SOA
Answer: B

9.A company built a new building at its headquarters location. The new building is connected to the company's LAN via fiber-optic cable. Multiple users in the new building are unable to access the company's intranet site via their web browser, but they are able to access internet sites.
Which of the following describes how the network administrator can resolve this issue?
A. Correct the DNS server entries in the DHCP scope
B. Correct the external firewall gateway address
C. Correct the NTP server settings on the clients
D. Correct a TFTP Issue on the company's server
Answer: A

10.Which of the following attacks encrypts user data and requires a proper backup implementation to recover?
A. DDoS
B. Phishing
C. Ransomware
D. MAC spoofing
Answer: C

Advertisement